| INCHIRIERI AUTO | TRANSPORT PERSOANE | TRANSPORT MARFA | TRACTARI | ALTE SERVICII |
 

INCHIRIERI AUTO

PRETURI INCHIRIERI PE ZI
DAEWOO MATIZ 1-3ZILE 18EURO
4-7 ZILE 16EURO
8-15 ZILE 14EURO
15-30ZILE 12EURO
WEEKEND 50EURO
   GARANTIE 200EURO
DACIA LOGAN  1-3 ZILE 23EURO
RENAULT CLIO 4-7 ZILE 21EURO
8-15 ZILE 19EURO
16-30 ZILE 17EURO
WEEKEND 60EURO
GARANTIE 300EURO
SKODA FABIA 1-3 ZILE 25EURO
4-7 ZILE 23EURO
8-15 ZILE 21EURO
16-30 ZILE 19EURO
WEEKEND 70EURO
GARANTIE 300EURO
VW GOLF 5 1-3 ZILE 34 EURO
4-7 ZILE 32EURO
8-15 ZILE 30EURO
16-30 ZILE 28EURO
WEEKEND 100EURO
GARANTIE 400EURO
SKODA OCTAVIA 1-3 ZILE 38EURO
COMBI 4-7 ZILE 35EURO
8-15 ZILE 32EURO
16-30 ZILE 29EURO
WEEKEND 110EURO
GARANTIE 500EURO
VW TRANSPORTER T4  CU SOFER 50EURO
WEEKEND = VINERI ORA 16 - LUNI ORA 8
PRETURILE SUNT EXPRIMATE IN EURO SI NU CONTIN T.V.A.
PENTRU PERIOADE MAI MARI DE 30 DE ZILE PRETURILE SUNT NEGOCIABILE
PENTRU INCHIRIEREA CU SOFER SE MAI PERCEPE ONORARIUL SOFERULUI
10EURO/8 ORE 
PENTRU DEPLASARI IN TARA CLIENTUL ASIGURA MASA SI CAZAREA SOFERULUI

Termeni si conditii

CONDITIILE GENERALE DE INCHIRIERE:

1. CLIENTUL TREBUIE SA CITEASCA SI SA CONFIRME PREZENTELE CONDITII DE INCHIRIERE PRIN SEMNAREA CONTRACTULUI.CLIENTUL TREBUIE SA FIE DE ACORD CU TOATE CLAUZELE ACESTUI CONTRACT. PCA TOUR ISI REZERVA DREPTUL DE A REFUZA INCHIRIEREA SAU PRELUNGIREA.

2. CLIENTUL TREBUIE SA AIBA 21 DE ANI IMPLINITI, SA FIE POSESORUL UNUI PERMIS DE CONDUCERE NATIONAL SAU INTERNATIONAL VALABIL SI CU O VECHIME DE CEL PUTIN 1 AN, SA PREZINTE UN ACT DE IDENTITATE VALID. PCA TOUR VA FACE COPII DUPA PERMISUL DE CONDUCERE SI ACTUL DE IDENTITE A FIECARUI SOFER MENTIONAT IN CONTRACT 


3. TARIFUL DE INCHIRIERE INCLUDE:  ASIGURARE RCA,FULL CASCO,TAXE DE DRUM,INTRETINEREA SI REVIZIILE TEHNICE PERIODICE,ASISTENTA RUTIERA 24 ORE/24, 7 ZILE/ 7, IN CAZ DE ACCIDENT SAU DEFECTIUNE TEHNICA  SAU AUTOVECULUL DE INLOCUIRE IN CAZ DE AVARIE CE NU POATE FI REMEDIATA PE LOC.

4. DACA CLIENTUL RETURNEAZA AUTOTURISMUL CU MAI PUTIN COMBUSTIBIL DECAT A FOST PRELUAT, PENTRU DIFERENTA VA ACHITA CATRE PCA TOUR 1,6 EURO/LITRU- SUMA PE CARE O VA ACHITA CASH SAU CU CARD, IN CAZ CONTRAR NU I SE VA DEBLOCA GARANTIA.
 

5. INCHIRIEREA ESTE PERMISA NUMAI PE TERITORIUL ROMANIEI

6. LIVRAREA SI RESTITUIREA AUTOVEHICULUI SE FACE LA LOCUL, DATA SI ORA STABILITE DE CLIENT IMPREUNA CU PCA TOUR SI MENTIONATE IN CONTRACT. RETURNAREA AUTOVEHICULUI IN ALT LOC DECAT CEL IN CARE A FOST LIVRAT SE FACE NUMAI CU ACORDULUI PCA TOUR SI POATE OCAZIONA TAXE SUPLIMENTARE DACA LOCATIA SE AFLA IN AFARA ORASULUI.

7. AUTOVEHICULUL INCHIRIAT POATE FI CONDUS NUMAI DE CATRE CLIENT PERSOANELE MENTIONATE IN CONTRACT CA SOFERI ADITIONALI.

8. AUTOVEHICULUL INCHIRIAT TREBUIE UTILIZAT IN CONFORMITATE CU INSTRUCTIUNILE DE FOLOSIRE A ACESTUIA SI IN CONFORMITATE CU INDICATIILE PCA TOUR. PENTRU ORICE AVARIE TREBUIE ANUNTAT PCA TOUR IN MOMENTUL IN CARE A FOST CONSTATATA SI TREBUIE LUATE TOATE MASURILE DE LIMITARE A ACESTEIA.

9. CLIENTUL ESTE OBLIGAT SA ADUCA PROCES VERBAL DE LA POLITIE PENTRU ORICE ACCIDENT CARE A PRODUS DAUNE AUTOTURISMULUI, IN CAZ CONTRAR VA FI URMARIT PENAL.


 2. CONDITIILE DE PLATA

1. TARIFELE DE INCHIRIERE SUNT STABILITE IN EURO SI INCLUD TVA. CONTAVALOAREA CHIRIEI SE  EFECTUEAZA SI IN RON LA CURSUL BNR  DIN ZIUA FACTURARII. PLATA SE FACE IN AVANS LA SEMNAREA CONTRACTULUI.

2. AUTOTURISMUL NU SE INCHIRIAZA CLIENTULUI CARE NU PREZINTA CARD VALABIL DE PE CARE SA I SE POATA OPRI GARANTIA. CLIENTUL PLATESTE LA SEMNAREA CONTRACTULUI O GARANTIE PENTRU CAZUL IN CARE MASINA A SUFERIT AVARII. GARANTIA ASTFEL RETINUTA VA FI RESTITUITA CLIENTULUI IN MOMENTUL PREDARII AUTOVEHICULULUI INCHIRIAT IN ACEASI STARE IN CARE A FOST PREDAT


3. PRETUL DE INCHIRIERE PE ZI ESTE OFERIT IN FUNCTIE DE PERIOADA DE INCHIRIERE.IN CAZUL RESTITUIRII ANTICIPATE (INAINTE DE EXPIRAREA PERIOADEI DE INCHIRIERE) NU SE RAMBURSEAZA SUMELE PLATITE.
.
4. GARANTIA SE INCASEAZA DE CATRE PCA TOUR IN URMATOARELE CONDITII:

    4.1- CLIENTUL RETURNEAZA AUTOTURISMUL INCHIRIAT CU DAUNE ( IN PLUS FATA DE CELE PE CARE AUTOTURISMUL LE AVEA EVENTUAL SI CARE AU FOST CONSEMNATE IN CONTRACT LA PRELUAREA AUTOTURISMULUI)- DAUNE LA CAROSERIE, INTERIOR, ROTI,  JANTE, MOTOR SI CELELALTE PARTI TEHNICE, I SE VA OPRI DIN GARANTIE PROPORTIONAL CU DAUNA PRODUSA MASINII SI FIRMEI. GARANTIA SAU PARTE DIN GARANTIE SE RETINE NUMAI IN CAZUL IN CARE CLIENTUL SE FACE VINOVAT DE PAGUBELE ADUSE AUTOTURISMULUI.

    4.2- INTRETINEREA INADECVATA A AUTOVECULULUI, FAPT CE A DUS LA DEFECTE SI DISTRUGERI (TAIEREA, INTEPAREA, SAU EXPLOZIA ANVELOPELOR,DEFORMAREA JANTELOR,DEFECTIUNI INTENTIONATE LA MOTOR,DETERIORAREA TAPITERIEI,A HUSELOR SAU A PLACUTELOR DE INMATRICULARE,LIPSA OBIECTELOR SPECIFICATE IN FISA DE PREDARE-PRIMIRE)

    4.3- DAUNE PROVOCATE IN TIMPUL CONDUCERII AUTOVEHICULULUI DE CATRE ALTE PERSOANE NEAUTORIZATE (NEAUTORIZATE =  NEMENTIONATE IN CONTRACT)

    4.4-DECLARAREA FURTULUI AUTOVEHICULULUI INCHIRIAT, CHEILOR ORIGINALE, SI PLACUTELOR DE INMATRICULARE

   4.5 -DACA CLIENTUL PIERDE CHEILE AUTOTURISMULUI SE PERCEPE O TAXA DE 300 EURO.

    4.6- DACA AUTOTURISMUL SI CHEILE SALE NU VOR FI PREDATE AGENTULUI PCA TOUR IN CONDITIILE STABILITE, PRIN CONSTATAREA STARII TEHNICE SI NIVELULUI DE COMBUSTIBIL, NU SE VA DEBLOCA GARANTIA PANA NU SE STABILESTE DACA NU AU FOST ADUSE DAUNE AUTOTURISMULUI SAU FIRMEI ( PRIN INTARZIERE SAU ACHITAREA TAXEI DE SCOATERE DIN PARCAREA CU PLATA).

 
5. LA RETURNAREA AUTOVEHICULULUI IN CAZUL INTARZIERII ANUNTATE DE PANA LA O ORA FATA DE DATA SI ORA MENTIONATE IN CONTRACT NU SE PERCEP TAXE SUPLIMENTARE PCA TOUR ISI REZERVA DREPTUL DE A PERCEPE UN TARIF SUPLIMENTAR DUPA MODUL DE CALCUL URMATOR:  PT O INTARZIERE ANUNTATA INTRE 1 SI  3 ORE SE PERCEPE UN TARIF SUPLIMENTAR CORESPUNZATOR UNEI JUMATATI DE ZILE DE INCHIRIERE LA TARIFUL DE LISTA; PT O INTARZIERE ANUNTATA MAI MARE DE 3 ORE SE PERCEPE UN TARIF SUPLIMENTAR EGAL CU CONTRAVALOAREA UNEI ZILE DE INCHIRIERE LA TARIFUL DE LISTA. PRIN TARIFUL DE LISTA SE INTELEGE TARIFUL PENTRU O ZI DE INCHIRIERE CORESPUNZATOR AUTOVEHICULULUI INCHIRIAT. INTARZIEREA ANUNTATA NU POATE SA DEPASEASCA 24 DE ORE DE LA TERMENUL MENTIONAT IN CONTRACT.
 

6. TOATE TAXELE SE VOR ACHITA DE CATRE CLIENT IN MOMENTUL PREDARII AUTOVEHICULULUI IN BAZA DOCUMENTULUI DE PLATA EMIS DE PCA TOUR.

7. IN CALCULUL PRETULUI NU SUNT INCLUSE COSTURILE CARBURANTILOR
 

 3. OBLIGATIILE PCA TOUR:

PCA TOUR ARE URMATOARELE OBLIGATII:

1.  SA TRANSMITA CLIENTULUI DREPTUL DE FOLOSINTA ASUPRA AUTOVEHICULULUI CE CONSTITUIE OBIECTUL CONTRACTULUI PRIN PREDAREA AUTOVEHICULULUI: FISA DE
PREDARE PRIMIRE INMANAREA CHEILOR SI A COPIILOR ACTELOR MASINII (CERTIFICAT DE INMATRICULARE POLITA DE ASIGURARE RCA, ROVIGNETA)

2. SA PREDEA AUTOVEHICULUL CLIENTULUI CONFORM CONTRACTULUI SI DUPA EFECTUAREA PLATII IN BUNA STARE DE FUNCTIONARE SI IN ACORD CU NORMELE TEHNICE ALE FABRICANTULUI PE BAZA UNEI FISE DE PREDARE - PRIMIRE.

3. SA INLOCUIASCA AUTOVEHICULUL CU UN ALTUL DIN ACEASI CLASA SAU DINTR-O CLASA SUPERIOARA IN LIMITA VEHICULELOR DISPONIBILE IN STOC IN CAZUL IN CARE ACESTA A SUFERIT AVARII CE NU POT FI REMEDIATE PE LOC.


 4. OBLIGATIILE CLIENTULUI:

CLIENTUL ARE URMATOARELE OBLIGATII:

1.  SA RESPECTE INTOCMAI TERMENII SI CONDITIILE CONTRACTULUI PRECUM SI A ANEXELOR ACESTUIA 

2. SA ACHITE CONTRAVALOAREA INCHIRIERII AUTOVEHICULULUI CU RESPECTAREA CONDITIILOR PREVAZUTE IN CONTRACT.

3. SA PREIA AUTOVEHICULUL SI SA IL RESTITUIE IN ACELEASI CONDITII,CONFORM FISELOR DE PREDARE - PRIMIRE. TOTODATA VA INPOIA SETUL DE CHEI PRIMIT IN BUNA STARE. IN CAZUL PIERDERII SAU DETERIORARII CHEILOR ESTE DE ACORD DE A PLATI SUMA DE 300 DE EURO.

4. SA NU FOLOSEASCA AUTOVEHICULUL IN SCOP DE TAXIMETRIE, SCOALA DE SOFERI, SPORTURI AUTO, ACTIVITATI DE PAZA SI PROTECTIE, TRANSPORTUL SUBSTANTELOR PERICULOASE SAU INFLAMABILE, ACTIVITATI DE IMPINGERE SAU TRACTARE 

5. SA NU PERMITA CONDUCEREA AUTOVEHICULULUI DE CATRE ALTE PERSOANE IN AFARA CELOR MENTIONATE IN CONTRACT. IN CAZ CONTRAR IN CAZUL UNEI DAUNE VA SUPORTA COSTUL ACESTEIA IN TOTALITATE.IN CAZUL PRODUCERII UNEI DAUNE TOTALE DIN VINA CLIENTULUI ACESTA SE OBLIGA LA PLATA DIFERENTEI DE PRET DINTRE VALOAREA EVALUATA A AUTOVEHICULULUI SI SUMA PLATITA DE SOCIETATEA DE ASIGURARI.

6. SA NU VANDA,  GAJEZE SAU DISPUNA DE AUTOVEHICUL IN ALT MOD DECAT CEL AGREAT PRIN CONTRACT.

7. SA SUPORTE CONTRAVALOAREA TUTUROR DAUNELOR AUTOTURISMULUI SI/SAU TERTILOR PRODUSE DIN CULPA SA IN TIMPUL SAVARSIRII ORICAROR INFRACTIUNI INCRIMINATE DE LEGISLATIA IN VIGOARE, INCLUSIV CONDUCEREA AUTOTURISMULUI SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE, A PRODUSELOR ORI SUBSTANTELOR STUPEFIANTE, PSIHOTROPE,SAU A MEDICAMENTELOR CU EFECTE SIMILARE ACESTORA.

8. SA ACHITE INTEGRAL AMENZILE PRIMITE PRIVIND INCALCAREA REGULILOR DE CIRCULATIE PE DRUMURILE PUBLICE, AMENZILE REZULTATE IN URMA PARCARILOR NEREGULAMENTARE SI TOATE COSTURILE REZULTATE IN URMA ACTIUNILOR AUTORITATILOR LOCALE VIS-A-VIS DE AUTOVEHICULUL CE FACE OBIECTUL ACESTUL CONTRACT PE DURATA INCHIRIERII

9. SA INSTIINTEZE PCA TOUR LA CEREREA ACESTUIA CU PRIVIRE LA LOCUL UNDE SE AFLA AUTOVEHICULUL 

10. CLIENTUL SE OBLIGA SA PERMITA EXAMINAREA AUTOVEHICULULUI DE CATRE PCA TOUR IN MAXIM 24 DE ORE DE LA CEREREA ACESTUIA.

11. SA RESTITUIE PCA TOUR VEHICULUL IMPRUMUTAT LA TERMENUL SI IN CONDITIILE PREZENTULUI CONTRACT SI SA SUPORTE TOATE CHELTUIELILE DE ADUCERE A AUTOVEHICULULUI IN CAZUL IN CARE NU RESPECTA LOCUL RETURNARII.

12. IN CAZUL FURTULUI AUTOVEHICULULUI, CLIENTUL SE OBLIGA SA INSTIINTEZE IMEDIAT PCA TOUR SI SA DECLARE IN MOMENTUL CONSTATARII EVENIMENTUL INFRACTIONAL ORGANELOR DE POLITIE.

13. URMATOARELE SITUATII SUNT ASIMILATE FURTULUI AUTOVEHICULULUI SAVARSIT DE CATRE CLIENT SAU CU COMPLICITATEA CLIENTULUI:

13.1. - DEPASIREA TERMENULUI DE RESTITUIRE CU PESTE 24 DE ORE IN LIPSA UNEI INTELEGERI INTRE PARTI PRIVIND PRELUNGIREA PERIOADEI DE INCHIRIERE SI PLATA CONTRAVALORII ACESTEI PRELUNGIRI.

13.2. - LIPSA SESIZARII ORGANELOR DE POLITIE IN CAZUL DISPARITIEI AUTOVEHICULULUI, LIPSA CONFIRMARII PLANGERII DIN PARTEA POLITIEI SI NEPREZENTAREA CHEII ORIGINALE ALE MASINII


  5. PRELUNGIREA:  INCETAREA SI REZILIERA CONTRACTULUI 

1. CONTRACTUL DE INCHIRIERE POATE FI PRELUNGIT PRIN ACORDUL AMBELOR PARTI PRIN INCHEIEREA UNUI ACT ADITIONAL LA CONTRACT.

2. INTENTIA CLIENTULUI DE PRELUNGIRE A CONTRACTULUI SE COMUNICA PCA TOUR CU MINIMUM 24 DE ORE INAINTEA EXPIRARII CONTRACTULUI.

3. PRETUL AGREAT SE ACHITA IN ACELEASI CONDITII STIPULATE IN CAP.2 IAR GARANTIA SE RESTITUIE CLIENTULUI LA MOMENTUL PREDARII AUTOVEHICULULUI

4. CONTRACTUL DE INCHIRIERE INCETEZA DE DREPT LA SFARSITUL PERIOADEI DE INCHIRIERE. OBLIGATIILE CARE DECURG DIN CONTRACT POT SA DEPASEASCA PERIOADA DE INCHIRIERE PROPRIU-ZISA (TERMENE DE PLATA, AMENZI RECEPTIONATE ULTERIOR DE CATRE PCA TOUR, ETC )

5. CONTRACTUL DE INCHIRIERE POATE INCETA INAINTEA IMPLINIRII TERMENULUI PRIN ACORDUL PARTILOR SAU CA EFECT AL REZILIERII.

6. PCA TOUR POATE REZILIA PREZENTUL CONTRACT FARA NICI O FORMALITATE PREALABILA SI FARA PUNERE IN INTARZIERE IN SITUATIILE:

7. a) DIZOLVAREA,  LICHIDAREA REORGANIZAREA SAU DECLANSAREA PROCEDURII DE FALIMENT FATA DE CLIENT
b) INCEPEREA URMARIRII PENALE IMPOTRIVA CLIENTULUI SAU A REPREZENTATILOR ACESTUIA.
 c) DECESUL CLIENTULUI SAU PIERDEREA CAPACITATII DE EXERCITIU
 d) NERESPECTAREA ORICAREI CLAUZE AGRATA DE PARTI PRIN INCHEIEREA PREZENTULUI CONTRACT.
ATAT IN CAZUL INCETARII CONTRACTULUI INAINTE DE TERMEN CAT SI IN CAZUL REZILIERII CLIENTUL ARE OBLIGATIA DE A PREDA AUTOVEHICULUL IN TERMEN DE 3 ORE DE LA MOMENTUL REZILIERII LA SEDIUL CLIENTULUI IN ACELEASI CONDITII IN CARE L-A PRELUAT 


  6. RESTITUIREA AUTOVEHICULULUI

1. LA EXPIRAREA DURATEI DE INCHIRIERE CLIENTUL ARE OBLIGATIA DE A RESTITUI AUTOVEHICULUL LA ORA SI LOCUL SPECIFICATE IN CONTRACT IN ACELEASI CONDITII IN CARE A FOST PRELUAT.

2. IN CAZUL IN CARE CLIENTUL INTARZIE NEJUSTIFICAT PREDAREA AUTOVEHICULULUI, PCA TOUR ARE DREPTUL SA IL RIDICE DIN POSESIA CLIENTULUI PE CHELTUIALA SI RISCUL ACESTUIA DIN URMA.

3. IN CAZUL IN CARE CLIENTUL NU RESTITUIE AUTOVEHICULUL INCHIRIAT SI NICI NU PRELUNGESTE PERIOADA DE INCHIRIERE, ACESTA ESTE OBLIGAT LA PLATA PENALITATILOR CALCULATE LA TARIFUL DE LISTA
 
 

 7. DISPOZITII FINALE
 
1. FISA DE PREDARE PRIMIRE FACE PARTE INTEGRANTA DIN CONTRACT.

2. DIN MOMENTUL PREDARII AUTOVEHICULULUI SI PANA LA REINTRAREA IN POSESIA ACESTUIA PCA TOUR ESTE EXONERAT DE RASPUNDERE PENTRU DAUNELE PROVOCATE TERTILOR DE AUTOVEHICULUL INCHIRIAT CLIENTULUI.

3. CLIENTUL ISI ASUMA PE TOATA DURATA DE INCHIRIERE TOTALITATEA OBLIGATIILOR CE DECURG DIN FOLOSINTA AUTOVEHICULULUI DIRECT SAU PRIN PERSOANELE INDICATE IN PREZENTUL CONTRACT.

4. CLIENTUL ESTE PUS DE DREPT IN INTARZIERE PENTRU TOATE OBLIGATIILE ASUMATE IN CONTRACT SI NERESPECTATE CA ATARE LA TERMENE.

5. PCA TOUR ISI REZERVA DREPTUL DE A RECUPERA DE LA CLIENT ORICE SUMA DE BANI SI CHELTUIELILE OCAZIONATE DE RECUPERAREA ACESTEIA IN CONFORMITATE CU LEGILE ROMANESTI IN VIGOARE PRIVIND DESPAGUBIREA, CA URMARE A INCALCARII DE CATRE CLIENT A OBLIGATIILOR CE FAC OBIECTUL ACESTUI CONTRACT.

6. CONTRACTUL ESTE SUPUS LEGILOR DIN ROMANIA 

7. ORICE LITIGIU DECURGAND DIN SAU IN LEGATURA CU CONTRACTUL SE VA SOLUTIONA MAI INTAI PE CALE AMIABILA, IAR IN CAZ DE NESOLUTIONARE PARTILE SE VOR ADRESA INSTANTELOR DE JUDECATA COMPETENTE.


 

CONTACT

Inchirieri microbuze
Transport grupuri
Transport persoane
Transferuri aeroport
Transport persoane intern
Transport persoane international
Transport clienti si personal cazinouri
Transport receptie hoteluri individual si shuttle
Transport delegatii
Transportul angajatilor la/de la locul de munca
Transport VIP
Transportul grupurilor de turisti
Transport business
Transport excursii, concedii, calatorii sau tururi
Transport pentru scoli, universitati sau pelerinaje
Transport teambuilding
Transport pentru nunti si botezuri
Transport pentru petreceri private
Transport formatii, trupe de muzica
Transport pentru cluburi si restaurante
Transport pentru televiziuni
Transport agentii publicitate, case productie film
Transport ambasade, consulate si ministere